8/3/15

Φυσική σπιτική θεραπεία για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου


 Όλοι μισούν τις ενοχλητικές τρίχες του προσώπου, που μεγαλώνουν όταν δεν θα έπρεπε να γίνεται αυτό. Για κάποιους είναι η περιοχή του άνω χείλους, και οι περισσότεροι από εσάς ίσως έχετε κάνει αποτρίχωση χωρίς επιτυχία στο παρελθόν .

Οι άνθρωποι δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην φροντίδα του δέρματός τους, κάτι που θα έπρεπε, επειδή είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα. Να θυμάστε, οτιδήποτε εφαρμόζετε πάνω του  εύκολα απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματος.

Στη Μέση Ανατολή οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή τη θεραπεία και άλλες μεθόδους αποτρίχωσης, με βάση τη ζάχαρη, για αιώνες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια φυσική μέθοδο
για την απομάκρυνση των τριχών του προσώπου, χωρίς να χρειαστεί να πάτε σε ινστιτούτο ομορφιάς .

Αυτή η θεραπεία στο σπίτι, θα απαλύνει το δέρμα σας με φυσικό τρόπο και θα δώσει μια υγιή όψη στο δέρμα σας. Τα συστατικά που χρειάζεστε για να το φτιάξετε εμπλουτίζουν το δέρμα σας με βιταμίνες, μέταλλα, και αντιοξειδωτικά.

Συστατικά:

    2 κουταλιές της σούπας μέλι
    1 κουταλιά της σούπας αλεύρι βρώμης
    2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού

Προετοιμασία:

Ανακατεύουμε τα υλικά μαζί και εφαρμόζουμε την κρέμα απευθείας στο δέρμα της περιοχής που αντιμετωπίζουμε. Την αφήνουμε για 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Έπειτα εφαρμόζετε την κανονική σας κρέμα στο πρόσωπό .

Επαναλαμβάνουμε τη θεραπεία 2-3 φορές την εβδομάδα και μέσα σε ένα μήνα οι τρίχες του προσώπου  σας θα πρέπει να έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

Πηγές:
goodmorningcenter
complete-health-and-happiness.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου