11/3/15

Φυσική λοσιόν καθαρισμού για το πρόσωπο


Όταν δοκιμάσετε αυτήν την 2000 ετών Ελληνική συνταγή για την περιποίηση του δέρματος θα καταλάβετε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που την χρησιμοποιούν ακόμη!!!

Σε όλους μας αρέσει η επιδερμίδα μας να είναι απαλή και ενυδατωμένη, αλλά στοιχηματίζουμε ότι κανείς δεν είναι ευτυχής όταν διαβάζει ότι οι αγαπημένες τους συμβατικές λοσιόν είναι φορτωμένες με χημικές ουσίες και πρόσθετα. Να θυμάστε ότι βάζετε στο σώμα σας απορροφάται άμεσα βαθιά σε αυτό.

Χρησιμοποιείται πολλά φυσικά συστατικά για να κάνετε μια αποτελεσματική λοσιόν, αλλά αυτή η 2000 ετών συνταγή θα γίνει σύντομα η αγαπημένη σας.

Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως
”κρύα” κρέμα πριν από 2.000 χρόνια στην Ελλάδα, και σήμερα είναι διαθέσιμη για τον καθένα που θέλει να βελτιώσει την επιδερμίδα του. Αυτή η λοσιόν ενυδατώνει το δέρμα, αφαιρεί το μακιγιάζ, μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης.

Συστατικά:
1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο βιολογικό μέλι 8 κουταλιές της σούπας τριμμένο κερί μέλισσας 200 κ.εκ. αμυγδαλέλαιο Περίπου μισό φλιτζάνι ροδόνερο 2 μικρά, καθαρά, και που έχουν από πριν απολυμανθεί, βάζα.

Προετοιμασία:
 Λιώστε το μέλι, το αμυγδαλέλαιο και το κερί μέλισσας μαζί σε χαμηλή φωτιά. Χρησιμοποιήστε ένα μπεν μαρί. Όταν όλα λιώσουν, βγάλτε το μείγμα από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Ρίξτε το ροδόνερο σε ένα μπολ και προσθέστε το κερί μέλισσας. Προσθέστε μερικές σταγόνες και ανακατέψτε ελαφρά κάθε φορά που προσθέτετε ένα μέρος του κεριού. Μόλις είναι πλήρως εμποτισμένο, αφήστε την κρέμα να κρυώσει. Τοποθετήστε τη λοσιόν στο βάζο σας και αφήστε την να κρυώσει εντελώς πριν το κλείσετε με ένα καπάκι.

Καλή επιτυχία !!


Πηγές
higherperspective
healthyfoodhouse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου