22/2/15

Λίγα λόγια για το εργαστήρι ..


Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα εργαστήρι μαγικό . Σε ένα σπίτι παλιό μέσα στο δάσος , στα μέσα ενός βουνού , δίπλα από ένα περιβόλι με φρούτα . Στα πόδια του είχε ένα μεγάλο λιβάδι που έβοσκαν λευκά άλογα , άγρια , ελεύθερα και ατίθασα .

Μέσα σε αυτό το εργαστήρι ζούσε
ήσυχα και απομονωμένα η νεράϊδα μας με τους βοηθούς της . Πάντα επικρατούσε  γαλήνη και ηρεμία αλλά και μια
συνεχής δραστηριότητα . Η νεράϊδα μας έγραφε τα παραμύθια της , έφτιαχνε μαρμελάδες ή ανακάτευε τις μπογιές της . Ανάλογα με τις διαθέσεις της . Αλλά πάντα η χαρά και η αγάπη ήταν παντού διάχυτη . Οι βοηθοί της ήταν χαρούμενοι και λάτρευαν να δουλεύουν μαζί της .

Πολύ σπάνια κατέβαινε στην πόλη για τις προμήθειες της , αλλά έμοιαζε ξένη μέσα στο πλήθος . Απόκοσμη και κάπως παράξενη . Όλοι έλεγαν ότι είχε ένα μαγικό ραβδί και όποιον άγγιζε τον μεταμόρφωνε σε κάτι πρωτόγνωρο .

Όμως εκείνη μάθαινε τους ανθρώπους να ζουν με την αλήθεια τους και να βρίσκουν το νόημα της ζωής μέσα από την αγάπη και την προσφορά τους στον κόσμο .
Τα γλυκά της ήταν πεντανόστιμα και όλοι ήθελαν να τα γευτούν . Διέρρευσε από έναν βοηθό της , ότι έβαζε νεραϊδόσκονη στα βαζάκια και όποιος έτρωγε έβλεπε οράματα με νεράιδες και ξωτικά !

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο του εργαστηριού της νεράϊδας ..


Επισκεφθείτε το κατάστημα μας  : http://fairyeshop.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου